BMW M3 E30: Splněný sen

15.12.2014 10:20

BMW M3 generace E30 patří mezi největší klasiky mezi sportovními auty. Poslechněte si zpověď majitele, který si jeho vlastnictvím splnil dávný sen.

Nejeden začínající řidič touží po BMW, nejlépe s řadovým šestiválcem a karoserií kupé. Je to totiž jedna z nejsnazších cest, jak se dostat ke sportovnímu autu a neskončit v dluhové propasti. Když si však tímto obdobím projdete a vyzkoušíte všechno, co automobilka nabízí, vyvstane otázka, kam se posunout dál?

edním z absolutních vrcholů, na který jako fanoušek mnichovských vozů můžete dosáhnout, je vlastnictví BMW M3. Pokud jste se navíc zastavili v čase někde na přelomu 80. a 90. let, volba první generace se přímo nabízí.

Dnes platí BMW M3 E30 za jeden z nejvyhledávanějších klasických sporťáků a nejcennější sběratelský kousek z portfolia značky. Za všechno mohou četné úspěchy na poli motorsportu, čímž vůž původně určený na závodní okruhy započal jednu z největších automobilových legend všech dob. A jak se k takovému autu propracujete? Pravděpodobně přes jiná BMW, je patrné z příběhu ve videu...

 

www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=8yelgxurDVY&x-yt-ts=1421782837